1 Mayıs 2014 Perşembe

Rimmel London Scandal Eyes Rockin' Curves Rimel

 Watsons kadınlar gününde güzel bir paket hazırlamış göndermişti. Rımmelin bu güzel rimelide o zaman gönderilen hediyelerden biriydi. Uzun zaman kullanma ve deneyimleme imkanım oldu. Şimdide sıra bu deneyimi sizlerle paylaşmaya geldi.



Bu rimel kirpiklerinize şekil vermeyi vaat ediyor. Fırçasının yapısı nedeniyle tüm kirpiklere rahatça ulaşabiliyor. Fırça S harfini andırıyor. Ucunun ince olması rahatça alt kirpiklerede ulaşmasını sağlıyor.


Dış görünüş olarak güzel tasarlanmış. Biz hanımların gönlünü çalabilecek gibi. Güzel bir yılan derisi görünümü ve tabiki kırmızının cazibesi :) Bizim trakyada 'kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun' denir  :)
Çantada rahatça taşımabilecek tarzda. Birazcıkta tombul bir şişesi var. Rimeli hemen hemen her makyajımda kuıllandım. Gün içerisinde kirpik altlarına dökülme sorunu var ki bu sorun benim hiç sevmediğim olumsuzluklardan biri.
Onun dışında vaadini iyi yerine getiriyor. Kirpiklerimi kirpik kıvırıcı ile kıvırdıktan sonra sürünce çok güzel sonuç elde ediyorum. Uzatıyor ve kıvrık bir görünüm veriyor. Siyahlığıda çok güzel.


Rimmelin tüm ürünlerini çok seviyorum. Açıkçası bu zamana kadar yeşil ambalajlı rimeli dışında beni hayal kırıklığına uğratan bir ürünü olmadı. Bu güzel rimelde memnun kaldığım ürünlerden. Topaklanma sorunu yok ve kirpikleri güzel tarıyor. Fırçasının şekli nedeniyle her kirpiğede ulaşıyor.
Peki ya siz nasıl buldunuz. Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiyle kalın :)

Rimel uygulanmış kirpiklerim 







0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Makyaj Dünyam Blogger Template by Ipietoon Blogger Template